Oldal kiválasztása

Minden jegy elkelt!

Várólistára jelentkezhetsz

Több mint százan regisztráltak a Beszerzői Bár 2.0-ra! A rendezvény teltházas, már cipőkanállal sem fér senki be! Ha még nem regisztráltál, akkor már csak várólistára kerülhetsz fel. Az esetleges lemondások függvényében tudunk a várólistásoknak jegyet értékesíteni. 

A rendezvényen csak előzetesen regisztrált vendégek vehetnek részt!

Részvételi feltételek

A rendezvényen való részvétel feltétele az előzetes regisztráció. A kitöltött, a Südy Consulting Kft. részére elküldött jelentkezési lap minősül a fent megjelölt rendezvény megrendelésének. A szervező fenntartja magának a jogot, hogy a regisztrációt üzletpolitikai okokból visszautasítsa. A lemondására legkésőbb 2019. október 3-ig, írásban van lehetőség. Ebben az esetben a lemondás költségmentes. 2019. október 9-ét megelőzően érkező írásbeli lemondás esetén a részvételi díj 50%-át, azt követően pedig a teljes összeget számlázzuk ki. A számlán az étel, ital adók és járulék nélkül külön tételként kerül felbontásra, ill. kiszámlázásra. Az időpont vagy programváltoztatás, és vis maior esetén a rendezvény elmaradásának vagy megszakításának jogát fenntartjuk! A szervező nem vállal felelősséget a résztvevők értéktárgyaiért, illetve bármilyen harmadik személy által okozott kárért. A rendezvényen résztvevőkről fotók és videók készülhetnek a rendezvény során, amelyekkel a szervező rendelkezik, illetve azokat harmadik személynek is rendelkezésére bocsáthatja. A rendezvényen felügyelet nélkül hagyott tárgyakért a szervező nem vállal felelősséget. 

Miben különleges a Beszerzői Bár 2.0?

  • Nálunk nem kell frontális előadásokat hallgatni. Nincsenek felületes és általános prezentációk! A formátumnak köszönhetően együtt dolgozzuk fel a témákat, szakértő témavezetők segítségével körasztaloknál vesézünk ki egy-egy izgalmas kérdést. A dolgok mélyére nézünk!
  • Nálunk nem fogsz feszengeni, ha egyedül érkezel. Megteremtjük a kapcsolódás lehetőségét, klikkesedés helyett a bevonódást segítjük!
  • Nálunk nem lesz pogácsa az asztalon. 🙂 Ha unod a standard konferenciamenüket, számos kellemes meglepetésben lesz részed!
  • Nálunk nem okoz gondot a parkolás, nincs fullasztó szállodai konferenciaterem.Csodálatos természeti környezetben, igényes, új helyszínen találkozunk, hogy minden adott legyen ahhoz, hogy a lényegre tudjunk figyelni.
  • Nálunk senki nem akar majd rádsózni semmit! Ugyan lesznek szponzorok a rendezvényen, de garantáljuk, hogy a legjobb felkészítést kapják mértékletességből.
  • Nálunk nem feltétlenül ér véget a program a munkaidő végén! A mi erős beszerzői közösségünk szeret együtt maradni egy kellemes vacsora mellett, hogy éjszakába nyúlóan beszélgessünk. Nem kötelező maradni, ha velünk tartasz, akkor este 10-kor sem akar majd senki hazazavarni.

Közösségi élmény és szakmai tapasztalatcsere beszerzési döntéshozóknak!

Szponzori ajánlat kérése

 

Szponzori ajánlat kéréséhez töltsd ki a lenti űrlapot és kattints az ajánlat kérése gombra.

Az ajánlatkérés elküldésével elfogadod, és egyben hozzájárulsz hogy rögzített adataidat az Adatkezelési Tájékoztató alapján kezeljük. Amennyivel ezzel kapcsolatban kérdésed/kérésed lenne, írj a beszerzes{kukac}beszerzes.hu címre.

Érdeklődésedre kollégánk hamarosan válaszolni fog.